Romania – Apartament cu 3 camere, etaj 1, cu plata 20% in moneda Onecoin // Romania - 3 bedroom apartment, 1st floor, 20% payment in Onecoin 939,45 ONE
Haina de Vulpe scurta 33% OneCoin / 33% OneCoin short fox coat 7,56 ONE

Romania – Apartament cu 3 camere, etaj 2, cu plata 20% in moneda Onecoin // Romania – 3 bedroom apartment, 2nd floor, 20% payment in Onecoin

Acest apartament cu 3 camere se află la etajul 2. Suprafaţa construită este de 97,6 mp, suprafaţă terasă 5,6 mp, include parcare.

Pret total apartament = 201,816 euro

Cuponul reprezintă o plată parțială egală cu 40,363 euro.

Diferența de161,453 euro se achită la notar, la semnarea actelor.

Cuponul se poate trimite pe: WhatsApp, Email/Gmail, Signal, de preferat în mesageria internă a platformei.

Pentru mai multe detalii, luati legatura cu comerciantul telefonic.

953,53 ONE

Cumpără acum

Atrium Plaza

• ATRIUM PLAZA este amplasat in zona Baneasa pe bulevardul Gheorghe Ionescu Sisesti, zona in plina dezvoltare ce va deveni una dintre cele mai moderne si active zone din nordul Bucurestiului. Datorita pozitiei sale, Atrium Plaza va oferi locatarilor un acces facil

catre centrul comercial Baneasa Shopping City (Mall Baneasa, Carrefour Feeria, Ikea) , aeroportul Henri Coanda, centru orasului dar si a numerose zone de agrement.

• In zona Baneasa Sisesti infrastructura mijlocelor de transport se afla in continua expansiune, avand acces la Liniile STB si Metrorex.

• Ansamblul Atrium Plaza este dezvoltat cu ajutorul unei echipe tinere de arhitecti si designeri pentru a obine o buna compartimentare si circulatie a spatiilor locative.

• Ansamblul va beneficia de un atrium spectaculos, proprietarii avand la dispozitie o piateta de 500 mp, un lobby de 150 mp si o gradina de relaxare de 1000 mp.

• Apartamnetele beneficiaza de o priveliste panoramica asupra Lacului Grivita dar si a padurii Baneasa.

• Complexul nostru iese in evidenta prin bun gust si calitate, cladirea beneficiind de fatada ventilata oferind astfel un design deosebit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Romania – Apartament cu 3 camere, etaj 2, cu plata 20% in moneda Onecoin // Romania – 3 bedroom apartment, 2nd floor, 20% payment in Onecoin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top