Romania - 50% ONE -TEST DE SANATATE 0,24 ONE
ROMANIA - 25% ONE - Produse naturiste pentru sanatate 0,09 ONE

ROMANIA – 50% ONE – Examinare stare de sanatate si terapie prin biorezonanta

Diagnosticarea prin Biorezonanta se poate face cu programare la sediul din Giurgiu sau la targurile din tara.

 

Pretul unei sedinte este de 200 lei, din care cuponul reprezinta o plata partiala egala cu 100 lei. Diferenta de 100 lei se achita cash.

0,47 ONE

Cumpără acum

Examinare stare de sanatate si terapie prin biorezonanta. Din confortul casei tale acum te poti bucura!

 

Examinare computerizata, foarte simpla şi precisa!

 

Examinare fara risc!

 

Rezultate în 90 minute!

 

Fara disconfort fizic, neinvaziv!

 

Una dintre cele mai moderne metode de diagnostic si determinare a starii de sanatate este determinarea cu aparatul de Biorezonanta SCIO-QX

 

Determinarea cu aparatul de Biorezonanta SCIO-QX are foarte multe avantaje si dureaza aprox.90 minute, nu se recolteaza probe de sange, nu este dureros, nu creeaza disconfort si si cel mai important nu are contraindicatii si se poate face terapie si la distanta!

 

Aparatul SCIO-QX este in prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de tratament energetic, folosind principiul biorezonantei electrofiziologice.

 

Softul aparatului de de biorezonanta SCIO evalueaza cei mai importanti indici de functionalitate ai corpului uman, carenta de vitamine, carenta de minerale. Se realizeaza o curba de risc a imbolnavirii, putand altfel prevedea din timp riscul aparitiei unei anumite afectiuni. SCIO-QX examineaza mai mult de 9000 de parametrii ai sistemului energetic uman.

 

Testarea cu aparatul de biorezonanta este nedureroasa, fara preluare de sange, fara radiatii, se citeste raspunsul electro-magnetic al fiecarui organ, sistem sau celule din organism.

 

Fiecare organ si fiecare celula are propria frecventa! Virusii, bacteriile si bolile modifica specific frecventa! De asemenea virusurile, bacteriile si agentii patogeni au propria frecventa „semnatura electromagnetica” si prezenta lor in corp poate fi astfel detectata si preveni imbolnavirea!

Inceputul oricarei boli se produce la nivel functional, al schimburilor de informatie electrica.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ROMANIA – 50% ONE – Examinare stare de sanatate si terapie prin biorezonanta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top