ROMANIA-100% ONE-SACOURI PENTRU FEMEI 2,08 ONE 0,32 ONE
ROMANIA-40% ONE-MIERE DE ALBINE, DIN TEI, NATURALA, DIN STUPI PROPRII-BORCAN (CIRCA 1 KG) 0,06 ONE

ROMANIA-50% ONE-ABONAMENT 10 SEDINTE KINETOTERAPIE SI RECUPERARE MEDICALA

CE ESTE KINETOTERAPIA ? Kinetoterapia este numită și terapia prin mișcare, scopul practicării ei fiind restabilirea anumitor funcții ale organismului. Pretul integral pentru un abonament ce include 10 sedinte de fizioterapie este de 900 lei / 3 proceduri.
Cuponul reprezinta o plata partiala egala cu 450 lei. Diferenta de 450 lei se achita la cabinetul din str Dristorului nr. 1, bloc A23, sc. 1, parter, interfon 01, sector 3, Bucuresti.
Programarile se fac anticipat cu 7 zile la nr de telefon 0720672078.

1 cupon + 450 lei = 10 sedinte x 40 minute fizioterapie.

2,93 ONE

Cumpără acum

CE ESTE KINETOTERAPIA ? Kinetoterapia este numită și terapia prin mișcare, scopul practicării ei fiind restabilirea anumitor funcții ale organismului. Acest tip de tratament are în centru mișcarea ce reglează dezechilibrul organismului, pentru a preveni apariția unor boli. CUM FUNCȚIONEAZĂ ? Programele de exerciții sunt alese cu grijă pentru fiecare pacient de către kinetoterapeut. În cadrul ședințelor, se urmărește stimularea mușchilor acestuia, dacă abilitățile motorii sunt afectate în urma unui accident sau a unei afecțiuni. De asemenea, stresul și bolile crează probleme la nivel muscular, iar prin ședințe personalizate pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile acestuia, se urmărește regenerarea musculaturii, restaurarea funcțiilor normale ale nervilor, normalizarea mișcării și imunității, dar este benefică și pentru funcționarea corectă a unor organe. TIPURI DE KINETOTERAPIE Kinetoterapia de recuperare reprezintă cea mai importantă parte a programului de recuperare. În cadrul acestei terapii se dorește menținerea sănătății pacientului la un nivel funcțional bun realizat prin plimbări, jogging, gimnastică etc. Mișcarea va ajuta astfel la refacerea funcțiilor ce au fost afectate în urma unor traumatisme, iar dacă mușchiul este ireversibil afectat se vor antrena alții care ar putea prelua o parte din funcțiile celui afectat. Kinetoterapia profilactică este una dintre cele mai eficiente modalități pentru meținerea sănătați, iar la baza acesteia stă exercițiul fizic. În opinia specialiștilor-este mai ușor să prevenim afecțiuni decât să le tratăm prin acest tip de terapie, iar câteva ședințe pe săptămână vor oferi pacientului o stare de bine și o formă fizică armonioasă. CE AFECȚIUNI TRATEAZĂ ? Kinetoterapeuții își doresc să stimuleze potențialul corpului uman pentru a elimina astfel energie, aceasta fiind posibilă prin tratarea pacientului din perpective diferite. În cadrul ședințelor, se caută și alte dezechilibre ale organismului, care stau în spatele problemelor de sănătate. Se recomandă ședințe de kinetoterapie pentru tratarea de afecțiuni diverse: – probleme musculare; – alergii; – deficiențe nutriționale; – obezitate ; – tulburări ortopedico-traumatice; – boli respiratorii; – afecțiuni neurologice(accidente vasculare, traumatisme cranio-cerebrale etc.) – tulburări reumatologice ; – afecțiuni cardiovasculare precum boala varicoasă, cardiopatia ischemică etc.; – combaterea stresului oxidativ; – maladii congenitale (distrofia neuro-musculară, luxație congenital de sold ); – deficiențe emoționale sau de învățare. 10 sedinte x 1 ora/sedinta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ROMANIA-50% ONE-ABONAMENT 10 SEDINTE KINETOTERAPIE SI RECUPERARE MEDICALA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top