ROMANIA-36% ONE-GEL DEZINFECTANT PENTRU MAINI/GEL DISINFECTANT FOR HANDS 143,66 ONE
GMC TERRAIN 2015 60% CASH - 40% ONE 194,66 ONE

ROMANIA-40% ONE-CONSTRUCTIE CASE PE STRUCTURA METALICA

Construim case pe structura metalica usoara. Oferim solutii constructive la pret si eficienta economica. Structura metalica usoara este superioara fata de constructia traditionala (case din lemn sau din caramida), pentru ca ofera o mai mare durabilitate si rezistenta in timp a cladirilor.

113,39 ONE

Cumpără acum
DESCRIPTION:
Construim case pe structura metalica usoara. Oferim solutii constructive la pret si eficienta economica. Structura metalica usoara este superioara fata de constructia traditionala (case din lemn sau din caramida), pentru ca ofera o mai mare durabilitate si rezistenta in timp a cladirilor. Structura metalica usoara, tehnologia folosita, se executa mult mai repede fata de cele clasice, reducand substantial timpul de executie astfel incat dvs sa va puteti muta rapid in casa noua. Casele pe structura metalica usoara prezinta numeroase avantaje, precum: -executie rapida (1-3 luni) -izolare termica si fonica superioara -executia nu este influentata de anotimp -durata de viata este de peste 100 ani -costuri mici Structura de rezistenta este realizata din profile de tip C, Z si U, din otel dublu zincat de 140-300 mm, cu grosimea de 1,5-3,5 mm, ambutisate la rece. Casele pe structura metalica reprezinta o solutie moderna pentru construirea de case ieftine si o solutie pentru scaderea costurilor la constructiile rezidentiale. Costurile de costum vor fi, de asemenea, reduse, datorita izolatiei. Tehnologia ofera o planificare si executie flexibila, cladirile putand primi diverse utilizari (case de vacanta, de locuit etc).
DEAL SPECIFIC TERMS & CONDITIONS FROM THE MERCHANT :
Fiecare proiect este unic si preturile finale se stabilesc de comun acord cu clientii nostri.
Oferta noastra este pentru o casa cu suprafata de 100 metri patrati la cheie, pret total 12.000 euro.
Cuponul reprezinta o plata partiala egala cu 4800 euro.
Diferenta de 7.200 euro se va achita cash, in 2 transe: jumatate la inceperea lucrarii si cealalta lumatate la terminarea lucrarii.
Termen de predare: 30-60 zile.
Dupa cumpararea cuponului, va rugam sa ne contactati in termen de maxim 7 zile! In cazul in care ati cumparat cuponul si nu ne contactati in acest termen de 7 zile, consideram tranzactia anulata!
ABOUT THE MERCHANT :
Constructie case pe structura metalica.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ROMANIA-40% ONE-CONSTRUCTIE CASE PE STRUCTURA METALICA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top