PLATA PARTIALA 90% ONECOIN OMEGA-3 COMPLEX NUTRILITE™ FLACON 90 CAPSULE 0,82 ONE
ROMANIA-50% ONE-OUA PROASPETE DE GAINA-30 BUCATI 0,06 ONE

PLATA PARTIALA 65% ONE PASTĂ DE DINŢI CU FLUORURI GLISTER™

Pasta de dinţi cu fluoruri GLISTER™ 150 ml/200 g meste comercializata la pretul de60 RON. CUPONUL DE 0,19 ONE reprezinta 65% din pret. Pentru achizionarea produsului este necesar sa achitati difererenta de 21 RON direct comerciantului prin aplicatia REVOLUT sau in contul bamcar indicat de catre acesta. In pretul afisat este inclus si transportul.
CITIȚI CU ATENȚIE!
Inainte de achizitionarea cuponului trebuie să ma contactati prin e-mail la adresa sorinstoica38@gmail.com sau la telefon (+4) 0763621551 pentru a stabili detaliile tranzactiei.
Nerespectarea acestei prevederi va avea ca efect pierderea cupoanelor si exonerarea de orice obligatie a comerciantului privind livrarea produselor sau produsului
PRODUSUL ESTE COMERCIALIZAT LA ACEST PRET DOAR PE TERITORIUL ROMANIEI.

0,19 ONE

Cumpără acum

Pastă de dinți cu fluoruri GLISTER™ te ajută să ai dinți care arată și se simt sănătoși și curați Îndepărtează placa prin periaj regulat, oferind în același timp minerale esențiale pentru întărirea smalțului. Conține particule cu formă unică pentru curățare și albire eficientă. Ajută la prevenirea apariției cariilor și a deteriorării dentare. Îndepărtează eficient pete de cafea, ceai și tutun. Are aromă proaspătă de mentă. Împrospătează cavitatea bucală și respirația.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PLATA PARTIALA 65% ONE PASTĂ DE DINŢI CU FLUORURI GLISTER™”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top