Pentru prima data in Romania - Cutie cu 3 bucati de sapun organic Aleppo Original 0,26 ONE
ROMANIA - *CHEIA SĂNĂTĂȚII ȘI FERICIRII !! - PWR WOMAN-PWR MAN * - REMEDII APL- DROPSURI ACUMULIT 45 % ONE 0,59 ONE

Pentru prima data in Romania – Sapunul organic Aleppo Original-set 3 bucati+cutie lemn filigramata

Prețul unei cutii cu 3 săpunuri x 125 g este de 99 lei. Cuponul reprezintă o plată parțială egală cu 29 lei. Diferența de 70 lei se achită comerciantului la predarea produsului. In București, predarea se face personal. În alte localități trimit prin curier, plata taxelor de transport fiind suportată de cumpărător.

0,14 ONE

Cumpără acum

Pentru prima data in Romania – Săpunul organic Aleppo Original – Set de 3 x 125 g (375 g)+cutie lemn filigramată. Săpunul Alfateh este lucrat manual, cu măiestrie tradițională, avand 6,3 pH – ideal pentru piele și păr. Acesta contine in proportie de 40% – 50% ulei de laur, dafin si ulei de masline. Obtinerea acestui produs final cu un aspect deosebit, o culoare de un verde natural si rezultate uimitoare in urma folosirii, este realizată printr-un întreg si complex proces de fabricație. După o maturare îndelungată, stratul galben superior al săpunului este îndepărtat, apoi amestecat din nou cu ulei de dafin si remodelat. Acest produs, cu o valoare a pH-ului de 6.3, iese in evidenta față de alte săpunuri convenționale datorită faptului ca nu conține coloranți și parfumuri artificiale precum nici grăsimi animale (doar vegane), prin urmare este bine tolerat de toate tipurile de piele.  Uleiul de dafin are efect antiseptic, fermant și elimină mirosurile de transpirație.  Uleiul de măsline întărește rădăcina firului de păr, previne căderea acestuia, reduce riscul aparitiei de psoriazis și are efect hidratant asupra pielii. Ambele ingrediente sunt prietenoase cu pielea, hidratante și reparatoare. Săpunul Alfateh este un produs universal ce poate fi utilizat ca săpun de duș, spumă de ras, șampon, săpun de față sau demachiant. Lasă-l pe Alfateh să te inspire în viața de zi cu zi dar si ideal pentru un cadou special. Ambalajul unic, confectionat din lemn de înaltă calitate este ideal atat pentru un transport si o pastrare in siguranta cat si ideal pentru un cadou indiferent de ocazie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pentru prima data in Romania – Sapunul organic Aleppo Original-set 3 bucati+cutie lemn filigramata”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top