NEW EXCITING DIGITAL PRODUCT/PROMOTION SPECIALLY DESIGNED FOR THE UPCOMING AUGUST EVENT 2020 - 3RD CATEGORY 1,16 ONE
NEW EXCITING DIGITAL TRANING PRODUCT/PROMOTION SPECIALLY DESIGNED FOR THE UPCOMING AUGUST EVENT 2020 -1ST CATEGORY 4,70 ONE

NEW EXCITING DIGITAL PRODUCT/PROMOTION SPECIALLY DESIGNED FOR THE UPCOMING AUGUST EVENT 2020 – 2ND CATEGORY

Va rugam sa retineti ca aceasta este o extragere globala norocoasa care poate fi castigata din confortul casei!
Nu vor exista restrictii in privinta numarului de tichete ce pot fi cumparate de o persoana! Fiecare persoana poate cumpara un numar nelimitat de tichete din categoriile enumerate!
Pentru acordarea marelui premiu, un yacht si a altor premii, trebuie sa fie vandute in fiat&one minimum 100.000 cupoane.

Pentru acordarea premiului BMW si toate celelalte premii de la 3 la 7, minimum 25.000 cupoane trebuie sa fie vandute in fiat&euro!

Nu vor exista restrictii in privinta numarului de tichete ce pot fi cumparate de o persoana! Fiecare persoana poate cumpara un numar nelimitat de tichete din categoriile urmatoare:
-Bilete Categoria 1, pretul intreg al unui bilet este de 399 euro, cu 20 participari la Extragerea Norocoasa! 199 euro+4.70 One! Cumpararea biletelor din categoria 1 in perioada 1 iulie-15 august 2020, ofera 10 sanse de castig (10 participari la Extragerea Norocoasa)!
-Bilete Categoria 2, pretul intreg al unui bilet este de 199 euro, cu 6 participari la Extragerea Norocoasa! 99 euro+2.34 One! Cumpararea biletelor din categoria 2 in perioada 1 iulie-15 august 2020, ofera 3 sanse de castig (3 participari la Extragerea Norocoasa)!
-Bilete Categoria 3, pretul intreg al unui bilet este de 99 euro, cu 2 participari la Extragerea Norocoasa! 49 euro+1.16 One! Cumpararea biletelor din categoria 3 in perioada 1 iulie-15 august 2020, ofera o sansa de castig (o participare la Extragerea Norocoasa)!
Biletele din categoria 3 costa 99 euro, din care 50 euro se vor achita in onecoin (1 cupon), iar diferenta de 49 euro se va achita prin transfer bancar in contul organizatorului.
Aceasta structură a plăților se va aplica si celorlalte 2 categorii de bilete!
Mai multe bilete inseamna mai multe sanse de castig! Tichetele se pot cumpara pana la data de 15 August 2020!
Extragerile vor avea loc pe 22 August 2020, la Evenimentul Global THE LEGEND OF THE ONE!
Extragerile vor fi transmise prin live stream. Participantii vor putea urmari live extragerile tichetelor castigatoare!
Va rugam sa notati ca odata ce aveti tichetele participante, puteti castiga din comfortul casei!
Numele castigatorilor vor fi publicate in urmatoarele Newslettere, pe site-ul www.fantasticglobalteam.ro si in toate canalele oficiale ale companiei OneLife!

2,34 ONE

Cumpără acum

O NOUA PROMOTIE CAPTIVANTA!!

SPECIAL CONCEPUTA PENTRU EVENIMENTUL DIN AUGUST!!!

EXTRAGEREA NOROCOASA 2020!!!

Aceasta tombola consta in acordarea a SAPTE PREMII, dupa cum urmeaza: MARELE PREMIU-UN YACHT DE LUX!!! Acest mare premiu se va acorda cand un minimum de 100.000 cupoane vor fi vandute! Acest yacht de lux este evaluat la cateva milioane, este construit de Diesel&Electric, cu o sala de masage&Spa, 2 dormitoare mari, 4 camere duble, internet, salon de zi si multe alte dotari!

2 premii 2: 2 APARTAMENTE IN DUBAI!!!! Proprietati complet mobilate, Studio apartamente in inima noului Dubai. La doar 10 minute distanta de destinatiile turistice de top din Dubai (1 apartament pentru fiecare tichet norocos).

Premiul al 3-lea: 1 BMW model nou, complet automat!

Premiul al 4-lea: 5 premii NewLife Plus, pachete educationale (1 pachet pentru fiecare tichet castigator)!

Premiul al 5-lea: 5 premii NewLife, pachete educationale (1 pachet pentru fiecare tichet castigator)!

Premiul al 6-lea: 50 MACBOOK AIR (13”) (1 MACBOOK AIR pentru fiecare tichet castigator)!

Premiul al 7-lea: 50 SMARTPHONES (1 SMARTPHONE pentru fiecare tichet castigator)!

Promotia EXTRAGEREA NOROCOASA se va desfasura in perioada 13 mai si 15 august, 2020! Extragerea va coincide cu evenimentul international THE LEGEND OF THE ONE!

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „NEW EXCITING DIGITAL PRODUCT/PROMOTION SPECIALLY DESIGNED FOR THE UPCOMING AUGUST EVENT 2020 – 2ND CATEGORY”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top