DEAL PERSONALIZAT VIORICA TANE 100% ONE /PERSONALIZED DEAL 100% ONE VIORICA TANE 33,79 ONE
ROMÂNIA-50% ONE-PARFUM TF BEAU DE JOUR, BĂRBAȚI. 100 ML. 0,83 ONE

✳️ROMÂNIA-50% ONE-SEJUR CAZARE 2 NOPȚI, 3 ZILE, 2 PERSOANE, MD+P+C INCLUSE-7-9 IANUARIE 2022✳️

✳️ Pretul total pentru un sejur de 2 nopti/3 zile/2 persoane, cu MD+P+C incluse, este de 960 lei.
Cuponul reprezinta o plata partiala egala cu 480 lei. Cupoanele pot fi cumpărate imediat ce oferta devine activă, în timpul sejurului.
Diferenta de 480 lei se achita cash sau prin transfer bancar in contul pus la dispozitie de catre vanzator. ✳️

2,27 ONE

Cumpără acum

✳️ Situat intr-un cadru natural si relaxant din Satic, aflat in Sudul Parcului National Piatra Craiului, Complexul Pomicom te invita intr-un mediu cu totul special, loc in care te vei reintoarce intotdeauna cu drag. ✳️ Eleganta, linistea si confortul definesc cel mai bine Complexul nostru turistic, care te asteapta cu bratele deschise, sa petreci clipe de neuitat, alaturi de persoanele speciale din viata ta. Complexul nostru dispune de o capacitate de pana la 45 camere de cazare. ✳️ Restaurantul nostru va ofera preparate gatite cu maiestrie si multa grija. Fie ca sunt autentic-traditionale, preparate specifice zonei Rucarului, fie mai sofisticate, toate au ca numitor comun grija si atentia pentru a oferi oaspetilor nostri o incantatoare experienta gastronomica. ✳️Ingredientele de cea mai buna calitate si maiestria bucatarului, fac parte din preparatele noastre, un motiv important pentru care merita sa ne fiti oaspeti. ✳️ Tot in cadrul Complexului Pomicom, iti punem la dispozitie sala organizari evenimente, team-building-uri, pastravie si pescuit sportiv, jacuzzi, sauna si vin de cea mai buna calitate, reprezentant al cramei noastre proprii. Detinem un teren de sport noctur, omologat 5 stele. ✳️ Pachet -Sejur 2 nopți/3 zile pentru 2 persoane, cu 3 mese incluse (mic dejun, pranz, cina si desert), valabil in perioada 7-9 ianuarie 2022! Pentru rezervari, va rugam sa ne contactati la telefon 0744530290.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „✳️ROMÂNIA-50% ONE-SEJUR CAZARE 2 NOPȚI, 3 ZILE, 2 PERSOANE, MD+P+C INCLUSE-7-9 IANUARIE 2022✳️”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top