Cine suntem ?

Fantastic Global Team lansează o nouă platformă web multimedia, prin intermediul căreia își propune să promoveze comunitatea DealShaker.com și avantajele monedei OneCoin.

Dealshaker.ro integrează cele mai noi tehnologii web pentru a oferi utilizatorilor o experiență optimă de e-commerce, furnizată de platforma Dealshaker.com.

Pe Dealshaker.ro veti gasi produsele si serviciile comerciantilor romani care au aderat la comunitatea OneLife si care isi vand produsele catre un public potential de 3,6 milioane de membri OneLife.

CONTACT

MISIUNEA NOASTRA

Ne propunem să promovăm, prin intermediul DealShaker.ro, toate ofertele partenerilor OneLife din România, cu scopul de a contribui la consolidarea comunității de business OneLife din România și Rep. Moldova.

Suntem convinși că, în actualele condiții economice, să cumperi produse românești trebuie să devină un fenomen național, menit să stimuleze creșterea economică a României pe baze sănătoase și predictibile.

Site-ul web DealShaker.ro funcționează ca o platformă de promovare a ofertelor postate de partenerii OneLife din Romania pe platforma de e-commerce DealShaker.com, acolo unde sunt prezenti peste 3,6 milioane  de potentiali clienti, membri OneLife.

Pe DealShaker.ro poți găsi toate produsele ,,made in Romania”, de la produse artizanale și miere de albine la mașini de lux, apartamente, terenuri, automobile, materiale de construcții, servicii juridice, contabile etc.

Ofertele le poți căuta pe cuvinte cheie, după comercianți, după preț, țară etc.

Mai mult chiar, poți intra în legătură directă cu partenerul, pentru a stabili toate detaliile tranzacției.

Toate tranzacțiile se efectuează direct pe platforma de e-commerce Dealshaker.com,  într-un mediu complet securizat.

Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker.com vine cu un avantaj important.

Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membrii DealShaker fac parte.

DealShaker permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive.

Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

Pe Dealshaker.com sunt tot mai mulți comercianți care vând exclusiv în OneCoin, alții în combinații de preț OneCoin-euro. Fiecare își alege strategia, fără nicio intervenție din partea nimănui.

Este important de spus că, pe ansamblu, prețul produselor și serviciilor vândute pe DealShaker ajunge să fie cu mult, foarte mult, mai scăzut decât pe platformele clasice de vânzări.

De la cazarea și masa într-un hotel de lux în București, la închirierea unui autmobil și la achiziția de terenuri, indiferent de produse, servicii, afacere ai face, pe ansamblu vei descoperi că e mai avantajos să faci business în acest sistem.

În DealShaker.com, ca peste tot în economie, funcționează regulile cererii și ofertei.

Membrii comunității sunt cei care decid cu ce vin în această platformă, este o piață liberă, însă incomparabil mai sigură decât oricare.

Asta pentru că partenerii OneLife știu exact cu cine fac afaceri și au garanția că plata se face instantaneu, nu există blocaj financiar etc.

EXPERIENTA NOASTRA

Fantastic Global Team, echipa care dezvoltă platforma de promovare DealShaker.ro, s-a consacrat în ultimii ani drept unul dintre cei mai importanți promotori ai ecosistemului blockchain și al monedei digitale OneCoin in Romania.

Fantastic Global Team a organizat, in ultimii ani, peste 800 de evenimente dedicate comunității OneLife, de la târguri, expoziții, road-show-uri, conferințe, traininguri și programe de promovare pentru partenerii OneLife, oameni de afaceri din toate domeniile de activitate.

Puteți urmări activitatea echipei noastre pe platforma web Fantasticglobalteam.ro

WHAT THEY SAID
Rated 5 out of 5
,,Pe platforma DealShaker, producătorii români și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate. Suntem bucuroși de faptul că numărul partenerilor crește de la o zi la alta”

Ioana Ochenatu

Rated 5 out of 5
,,Comunitatea OneLife, moneda OneCoin și platforma DealShaker.com reprezintă principalii piloni ai unui nou mod de a face business profitabil în România, afirmă Camelia Marc, partener OneLife, Fără întârzieri la plată, într-un climat sigur și predictibil, cu o monedă digitală cu o evoluție semnificativă în ultimii ani, platforma DealShaker.com reprezintă o

Camelia Marc

Rated 5 out of 5
,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș

Cristi Călina

Back to Top